TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Mérnökszeizmológia

: Mérnökszeizmológia

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Geológia Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

215 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630504596

tartalom:

"Magyarországon közel 700 földrengés zajlott le ebben a században. Szerencsére e rengések emberéletben nem okoztak nagyobb kárt, de a tapasztalatok arra utalnak, hogy átlagosan huszonöt évenként hazánkban is előfordulhatnak olyan földrengések, amelyek városrészeket is megrongálhatnak. A könyv foglalkozik a földrengéshullámok tulajdonságaival, elméleti és gyakorlati leírásukkal, a különböző altalajok földrengések esetén tapasztalt viselkedésével, a szeizmotektonikával építmények rezgéstulajdonságaival, a Magyarországon várható földrengés-veszélyeztetettséggel. Mindezzel segítséget nyújt a városok és építmények tervezői számára, hogy a földrengések károkozása a helyes tervezéssel minimálisra csökkenjen."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!