MŰVÉSZET / Grafika kategória termékei
Angyal

: Angyal

Kategóriák:

Grafika Képes levelezőlap Metszet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

10 X 20 cm

tartalom:

"1923-ban érettségizett. Asztalosinas-évei alatt az Iparművészeti Főiskolán, Kaesz Gyula műtermében mint privátnövendék bútortervezést és belsőépítészetet tanult. 1926-ban az Iparkamara ösztöndíjával Bécsbe ment, ahol különböző grafikai eljárásokat tanult, és plakátokat tervezett vállalatoknak. Itthon merkantilgrafikákból, kiállítástervezésekből, állami és magán belsőépítészeti megbízásokból élt. 1941-ben Arany János Nagyidai cigányok című művét illusztrálta. Illusztrált az Antiqua Könyvkiadónak, továbbá a Franklin Társulatnak és a Singer és Wolfner Kiadónak. Tankönyv-illusztrációiért többször díjazták. Első kamarakiállítását 1940-ben a Nouvelle Revue de Hongrie rendezte. Illusztrációi magyar grafikai kiállításokon Amszterdamban, Varsóban és Vietnámban szerepeltek. "

leírás:

Képes levelezőlap tervének készített rézkarc. Győry Miklós hagyatéki bélyegzőjével.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!