SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Az atomháború első száz órája

: Az atomháború első száz órája

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

368 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"...Felbődülnek a hajtóművek, és az atomtöltetű rakéták elindulnak a megtámadott ország felé. Az ellenkező irányból ellenrakéták repülnek elébük... - írja a szerző. És megkezdődik az általános atomháború. A könyv írója, Michalski, lengyel katonai szakíró ebben a műben az atom-rakétaháború megvívásának, illetve elhárításának társadalmi-politikai és katonai kérdéskomplexumával foglalkozik. Mindkét fél hagyományos és atom-rakétapotenciáljának ismeretében, a hadügy forradalmának eredményeire alapozott, tudományos hipotézisből indul ki, és az atomháborúnak mindenre kiterjedő részletezésével jut el megállapításaihoz. Hasznos és tanulságos és amellett izgalmas, érdekes olvasmány ez a könyv mind a szakemberek, mind a laikusok számára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!