MEZŐGAZDASÁG / Halászat-horgászat kategória termékei
Műcsalis horgászat

Műcsalis horgászat

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Fish Könyvkiadó

Kategóriák:

Halászat-horgászat

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Horgászhalaink

Terjedelem:

141 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638559594

tartalom:

˝Az olvasó a népszerű Horgászhalaink sorozat X. kötetét tartja a kezében: Műcsalis horgászat címmel. Az utóbbi években horgásztársadalmunkban egyre inkább megnőtt az érdeklődés a ragadozó halak műcsalival történő becserkelése iránt. Egyre többen cserélik fel a békés "egyhelyben üldögélős" horgászatot, egy sokkal sportosabb, férfiasabb, esetenként kemény fizikai erőfeszítést igénylő, de mindenképpen mozgékonyabb horgászmódszerre, a műcsalis horgászatra. A különféle műcsalis horgászatok sokszínűségére jellemző, hogy a megfelelő módszert kiválasztva akár tenyérnyi sügérre, esetenként mázsás súlyt is meghaladó harcsákra is horgászhatunk. Füstös Gábor ezen módszerek elismert szakértője nemzetközi és hazai tapasztalatok tükrében nyújt útmutatást a sokak által a legsportszerűbb horgászmódszernek tartott műcsalis horgászatok jobb megismeréséhez. Ezt a könyvet már a horgászati alapismeretekkel rendelkező horgásztársainknak ajánljuk.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!