TÖRTÉNELEM / Helytörténet kategória termékei
Pálóczi Horváth Ádám Szántódon

: Pálóczi Horváth Ádám Szántódon

Kiadás:

Győr, 1980

Kiadó:

Siotour

Kategóriák:

Helytörténet Irodalomtörténet Balaton

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szántódi füzetek

Terjedelem:

90 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632434951

tartalom:

Tisztelt Olvasó! Amikor ez a füzet az Ön kezébe kerül, már kezd újjáéledni az a mezőgazdasági majorság, melynek műemléki épületegyüttese méltán keltette fel az idegenforgalmi szakemberek érdeklődését. Nagy örömömre szolgált, hogy javaslatunk nyilvánosságra kerülése után segítségünkre siettek a kutatók, írók, költők, mérnökök, és sorolhatnám hosszasan a párt- és állami szervek vezetőivel együtt mindazokat, akik felismerték Szántód-puszta megújulásának jelentőségét. Az itt kialakuló idegenforgalmi és kulturális központ egyik fontos feladata - értékeinek feltárásán és épületeinek, környezetének korhű helyreállításán túl -, hogy közreadja hazánk múltjának egy töredékét, bemutatva Szántód-puszta történetének egyes fejezeteit egy-egy igényesen megírt füzet segítségével. Azzal a reménnyel indítom útjára a "Szántódi Füzetek" sorozatának első kiadványát, hogy az sok hazai olvasó tetszését elnyeri, hisz a további füzetekben is "izgalmas" irodalomtörténeti, néprajzi és történelmi témákat szerenénk Önök elé tárni. Ebben segít bennünket az a rangos írói alkotóközösség, mely vállalkozott a sorozat egyes füzeteinek megírására.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!