SZÉPIRODALOM / Humor kategória termékei
Krátkij kursz

: Krátkij kursz

Kiadás:

h. n., 1990

Kiadó:

HVG Rt., Európa Alapítvány

Kategóriák:

Humor Karikatúra Kommunizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

2000 Könyvek

Terjedelem:

54 sztl. lev.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Az emberiséggel folytatott legnagyobb szabású kísérletsorozat utolsó stádiumát éljük. A homo sapiens ismét bebizonyította csodálatos alkalmazkodó képességét: több évtizeden át életben maradt az úgynevezett szocializmus viszonyai között. Kevesen hitték volna, hogy egyre nagyobb stressznek kitéve, a szabad mozgásban mind jobban gátolva, a biológiai és szellemi önújratermelés szükséges javaitól megfosztva, a mind mérgezettebb légkörben és földön lehetséges bármiféle túlélés. Nos, ez a kísérletet elszenvedők számára sem volt mindig egyértelmű. Meg is született a filozofikus kérdés: van-e élet a halál előtt? De született sok más is. S ezek legalább ideig-óráig helyettesítették az igazi szabadság keltette jó közérzetet. Igen, sokunk számára a humor volt az a lég-elegy, ami még e mesterséges viszonyok között is lehetővé tette, hogy most - ha kissé sápadtan, legyengülten és sokféle lelki sérüléstől gyötörten is, de - kísérletet tegyünk az igazi levegőn való lélegzésre. Lehet persze, hogy most majd ez lesz a szokatlan. Lehet, hogy most majd ettől kapkodjuk azt a tiszta levegőt. De sebaj! Ha majd nagyon kínlódunk, legalább megint születik egy-két vicc és karikatúra."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!