SZÉPIRODALOM / Ifjúsági kategória termékei
A görög kereszt rejtélye

: A görög kereszt rejtélye

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Ifjúsági Krimi

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

269 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963112049x

tartalom:

"Egy francia diákkollégiumból egyszerre csak eltűnik egy diák. Igaz, az eltűnt fiú előzőleg két diáktársával romantikus szövetséget kötött, hogy nekivágnak az életnek, és meghódítják maguknak a lehetőségek hazáját, Amerikát. Csakhogy a diák nem szólt a társainak, eltűnését közös titkos naplójukban nem jelezte. És néhány nap múlva ugyanott, azon a görög kereszt formájú folyosón, ahol az első diák, kámforrá válik a második is. És megint csak jelzés, híradás nélkül. Mi történt, mi a görög kereszt rejtélye? Erre felel ez a krimi izgalmasságú francia regény, mely az érdekes történet mellett élvezetesen ábrázolja a régi, század eleji diákéletet, a diákszövetkezések és kamaszelvágyódások napjaink ifjúságában is eleven világát. a kitűnő könyvet Szoboszlai Margit tolmácsolja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!