SZÉPIRODALOM / Ifjúsági kategória termékei
A kereszténység születése

: A kereszténység születése

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Nemzeti Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Ifjúsági Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

112 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631870723

tartalom:

˝A kereszténység központi személyisége Jézus Krisztus. Életéről, csodatetteiről, haláláról és feltámadásáról a Biblia négy evangéliuma tudósít. Az evangélium szó szerint örömhírt jelent: azt a jó hírt, hogy lehet másképpen is élni, távlatosabb, tisztább, korabeli szóval megszenteltebb módon Jézus követőjeként. A kereszténység létrejötte pillanatától szociális töltetű volt ugyan, de nem vált sem függetlenségi harc, sem társadalmi forradalom alapjává, hanem a zsidó vallás hagyományaiból kiindulva szeretetet, erkölcsi megtisztulást hirdetett. Ez az eszme az apostolok, elsősorban Pál apostol térítő tevékenységének köszönhetően a görög és a latin városokban számtalan hívet szerzett magának, akik az üldözések, kínzások és kivégzések ellenére sem adták fel hitüket, mert az új létforma bizonyossága fontosabb volt számukra mindennél.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!