SZÉPIRODALOM / Ifjúsági kategória termékei
A kis technikus műhelye

: A kis technikus műhelye

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Táncsics Könyvkiadó

Kategóriák:

Ifjúsági Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kis Technikus Könyvtár

Terjedelem:

104 p., mell.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A "Kis Technikus Könyvtár" eddig megjelent számaiban leírták, hogy egyes készülékeket, gépeket hogyan lehet elkészíteni. Ez a mostani szám nem a gépek vagy készülékek elkészítését fogja ismertetni, hanem útmutatásokat ad, hogy hogyan rendezzük be műhelyünket, hogyan kezeljük és hogyan tartsuk karban a szerszámokat. A kis technikus egyszerű szerszámokkal dolgozik, de működése közben mindig akadnak olyan munkák, amelyekhez már nemcsak kézi szerszámokra, hanem szerszámgépekre is szükség lesz. Nem mindenki dolgozik valamely nagyobb műhelyben, vagy tanul olyan iskolában, ahol az ilyen lehetőségek megvannak, tehát azt is leírom, hogy miként lehet egyszerű eszközökkel egyszerű szerszámgépeket elkészíteni. Ha majd ezeken fogtok dolgozni, kettős örömötök lesz, mert örülni fogtok, hogy jól működik a gépetek és örülni fogtok, hogy sokkal bonyolultabb munkát is el tudtok majd házilag végezni és megtaníthatjátok pajtásaitokat arra, amit ti már tudtok. Olvassátok tehát figyelemmel ezt a kis könyvet és gondosan kövessétek útmutatásait, hogy kis műhelyeteket minél jobban felszerelhessétek a lehető legtökéletesebb szerszámokkal és szerszámgépekkel."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!