MŰVÉSZET / Iparművészet kategória termékei
Az ezüst

: Az ezüst

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Park Kiadó

Kategóriák:

Iparművészet Műgyűjtés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Sotheby's Enciklopédia

Terjedelem:

207 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Az ezüstből, ebből a tartós és elegáns anyagból évezredek óta készülnek használati tárgyak és dísztárgyak egyaránt: előkelő fogadások pazar étkészletei királyi udvarok vagy különféle államok megbízásából, valamint remek háztartási eszközök a tejszíneskannától, a gyertyatartótól a sótartón át a míves ékszerekig. A gazdagon illusztrált kötet feltárja az ezüst alkalmazási lehetőségeit, előállításának eszközeit, a formáit diktáló divatokat, és felsorolja azokat a művészeket, akik a világ leghíresebb műtárgyait tervezték e nemesfémből. A könyv részletesen taglalja az ezüst történetét a legendás ókori kincsektől kezdve a középkori vallási műtárgyakon, reneszánszon és francia rokokón át egészen a századforduló art nouveau ezüstjéig, és szentel egy fejezetet az utánzatoknak és a hamisításoknak is. Az albumot ábrákkal ellátott kisszótár egészíti ki, amely felsorolja az ezüstművesség szakkifejezéseit és tájékoztatást ad a fémjelzésekről. A kötet, melyet végig színes fotók díszítenek, az érdeklődők, a rajongók és a komoly gyűjtők nélkülözhetetlen társa."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!