MŰVÉSZET / Iparművészet kategória termékei
Irokéz collection

Irokéz collection

Szerkesztő:

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2008

Kiadó:

Golyós Toll Kft.

Kategóriák:

Iparművészet Képzőművészet Műgyűjtés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

258 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789630658829

tartalom:

A 90-es években Pados Gábor és Pajor Zsolt nem egy gyűjtemény megalapozásának céljából vásárolták az alkotásokat. Egy-egy kép megvétele az adott művész támogatását, mecénálását is jelentette amellett, hogy Pados és Pajor a művészekkel azonos kulturális érdeklődésű volt. A művek tematikája és formavilága - mint említettük - a hazai művészeti világ egy pontosan behatárolható művészcsoportjához és az azok által képviselt tendenciákhoz kötődik. A művek kiválasztását elsődlegesen mégis a képekkel való együttélés, a műalkotások mindennapi jelenlétének igénye és lehetősége motiválta. Ebben az értelemben a műtárgycsoport összetétele a gyűjtők ízlését és igényét reprezentálja.
A 90-es évek végére a közel nyolcvan mű már olyan gyűjteménnyé vált, amely nyilvánosságra kerülve természetes módon egészítheti ki a nonprofit kiállítótermek, a közgyűjtemények és a műkereskedelem által alkotott intézményes keretet. Az IROKÉZ GYŰJTEMÉNY így - azzal, hogy bemutatja, katalogizálja, katalógusban publikálja az alkotásokat - részt vállal a gyűjtött művészeknek a kulturális köztudatban való jelenlétében, művészetük képviseletében, az általuk használt technikákon alapuló képek műtárgypiaci elfogadtatásában.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!