TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
A ma könyve, a könyv honlapja. Országos Könyvészeti Tanácskozás Békéscsabán 1972. május 26-27

A ma könyve, a könyv honlapja. Országos Könyvészeti Tanácskozás Békéscsabán 1972. május 26-27

Szerkesztő:

Kiadás:

Békéscsaba, 1973

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Irodalomtörténet Könyvészet Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

71 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Sok szeretettel köszöntöm a Szép magyar könyv kiállítás megnyitójának minden kedves résztvevőjét. Egyben üdvözlöm az Országos könyvészeti tanácskozás meghívottjait, hiszen e kiállítás megnyitása egyben ünnepi előhangja az érdemi munkának, amelynek célja, hogy a holnap könyvei a maiaknál is szebbek legyenek s egyben jobban megfeleljenek mindazoknak a bonyolult igényeknek, amelyeket a magyar társadalom a könyvkiadással szemben támaszt. Az itt kiállított művek értékelésére nincs szükség. Ezek a könyvek tartalmi és formai értékükkel önmaguk beszélnek s mondják el, hogy a magyar kiadók és nyomdaipar együttes erőfeszítései nehéz körülmények között s optimálisnak egyáltalán nem nevezhető technikai feltételek mellett is kiemelkedő teljesítményeket, minden tekintetben kitűnő munkákat eredményeztek. Engedjék meg, hogy a kiállítás rendezőinek munkájukért köszönetet mondjak. Gondolom: valamennyiünk közös érzését fejezem ki, amikor a megjelentek között külön is üdvözlöm a Magyar Írók Szövetségének tagjait, az írók és költők népes csoportját, akik a legjobb tradíciókat folytatva személyes ügyüknek tekintik a könyvművészet fejlesztését.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!