TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Ady-múzeum I. kötet

Ady-múzeum I. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Irodalomtörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

183 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Mi, akik annak idején az adatok összeszedésére és a kiadásra alkalmas anyag koronkénti közrebocsátására: az Ady-Múzeum szerkesztői munkájára vállalkoztunk, tisztában voltunk a feladat nehézségeivel, de biztosan számítottunk Ady híveinek és a vele ismerős lábon állott kortársaknak segítő támogatására is. Most, amikor végre hosszú készülődés után az Ady-Múzeum első kötetét módunkban van közreadni, nyiltan bevalljuk: kevesebb nehézségre és több támogatásra számítottunk. Azt hittük s talán méltán hihettük, a lapokban is közzétett, de az egyesekkel szemben is többször megismételt felhívásunknak több foganatja lesz és az Adyra vonatkozó dokumentumok nagy bőségében válogathatunk. - Bizony e várakozásunkban csalódtunk. A források mintha bedugultak volna; nem is vékony erekben szivárognak, csak apró csöppekben. Nem akarunk igazságtalanoklenni. Sem kegyelethiánnyal, sem nemtörődő közömbösséggel nem vádolunk senkit. E nagy hallgatásnak okát keresve, talán leghelyesebb, ha magát a kort, a mai zord időket okoljuk, melyek míg egyrészt magasra csapkodó lángokra szítják a politikai bizalmatlanság parazsát s alig átszakítható lelki gátlásokat növelnek, másrészt meg majdnem minden ember minden percét robotos munkára kényszerítik, úgyhogy ideális célokra és feladatokra sem idő, sem kedv nem marad."

leírás:

Átkötött példány.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!