TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Upton Sinclair irodalomtörténete

: Upton Sinclair irodalomtörténete

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Epocha

Kategóriák:

Irodalomtörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

271 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Upton Sinclair egy aránylag kis könyvben megírta a világirodalom történetét. A magyar kiadás kétszáznegyvennégy oldal. Ötvennégy művészről számol be ez a könyv. Ez az irodalomtörténet indulatokat vált ki az olvasóban. Egyrészt lelkes helyeslést, azt a bizonyos megadta neki! örömet, másrészt elutasító felháborodást. Én megértem a helyeslést, megértem a felháborodást, szóval a könyv engem zavarba ejt. Mindenesetre tanultam belőle, gyarapítottam ismereteimet a benne felhalmozott adatokkal. Ezek az adatok nagyon is elismerésre méltóak, mert rendkívüli körültekintéssel, az igazi amerikai riporter korlátokat nem ismerő eszközeivel és kiadós munkamódszerével szedte össze őket az író. A szokásosnál változatosabbak és gyakran lényegbe vágóbbak ezek az adatok. Szerinte minden művészi és irodalmi alkotás propaganda.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!