VALLÁS / Iszlám kategória termékei
Az iszlám a 21. század küszöbén

: Az iszlám a 21. század küszöbén

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Aula Kiadó

Kategóriák:

Iszlám

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

498 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639078581

tartalom:

"Kezdetleges eszközök, szegénység, írástudatlanság az egyik oldalon, szupermodern technika, műholdas távközlés a másikon - a világnak talán nincs még egy olyan régiója, ahol a hagyományok ennyire befolyásolnák az élet minden területét, ezzel együtt ilyen radikális változások mennének végbe. Tradicionalizmus és modernizáció, hagyomány és modernség: kiáltó ellentétek, olyan kihívások, amelyekkel az iszlám, az iszlám világ nap mint nap szembesül. A szerző az iszlámot a maga komplexitásában és sokszínűségében, egyúttal a változáshoz, az újhoz, a modernhez való viszonyában kívánja bemutatni, mint civilizációt, mint társadalmi-politikai rendszert, mint mindennapi életmódot, objektív elemzést adva az iszlámról, elősegítve a különböző civilizációk és kultúrák párbeszédét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!