TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
A büntetőtörvénykönyv novellája; A Magyar Jogászegylet büntetőjogi bizottságának tanácskozásai a büntető-novella tervezete tárgyában I-II.; A gyermekvédelem alapkérdései; A gyermekkorbban levő bűnösök

A büntetőtörvénykönyv novellája; A Magyar Jogászegylet büntetőjogi bizottságának tanácskozásai a büntető-novella tervezete tárgyában I-II.; A gyermekvédelem alapkérdései; A gyermekkorbban levő bűnösök

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1905

Kiadó:

Magyar Jogászegylet

Kategóriák:

Jog

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Magyar Jogászegyleti Értekezések

Terjedelem:

újrakezdett számozás

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

... A javító-intézetekről és az ifjúkori bűnösökről; A fiatalkorúak bíráiról és a fiatalkorúak bűnügyeiben követendő eljjárásáról szóló törvény előadói tervezete; A fiatalkorúak bíráiról és a fiatalkorúak bűnügyeiben követendő eljárásról szóló törvényjavaslat (Vita a Magyar Jogászegylet büntetőjogi bizottságának 1913. évi december hó 21-én és február hó 1-én tartott ülésein)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!