TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Az információs jogok és a sajtó. A média lehetőségei és korlátai

, : Az információs jogok és a sajtó. A média lehetőségei és korlátai

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Indok Bt.

Kategóriák:

Jog Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

146 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630394561

tartalom:

A személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXVIII. törvény e két jogot nemzetközi összehasonlításban is korszerű módon szabályozza, és ennek a törvénynek az érvényesülését hivatott biztosítani az Országgyűlés 1995 óta működő adatvédelmi biztosa. Az Emberi Jogi Információs és Dokumentációs Központ (INDOK) 1999-ben elhatározta, hogy szeminárium-sorozatot szervez gyakorló újságírók számára az információszabadság és az adatvédelem gyakorlati kérdéseiről. Az októberben megrendezett első kétnapos szeminárium megtartására az Adatvédelmi Biztos Irodájának két szakértőjét, Kerekes Zsuzsát és Zombor Ferencet kértük fel. A szeminárium sikerén felbuzdulva most közreadjuk annak - az előadók által megszerkesztett, a vonatkozó jogszabályokkal, szakirodalommal és adatvédelmi biztosi ajánlásokkal kiegészített - anyagát. Reményeink szerint a kiadvány nemcsak a nyomtatott és az elektronikus médiumok munkatársai számára lesz hasznos, hanem minden érdeklődőnek választ adhat arra a kérdésre: meddig mehet el a sajtó a polgárok magántitkainak kiteregetésében, és meddig kell elmennie az állam titkainak feltárásában.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!