TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Az ön ügyvédje

: Az ön ügyvédje

Kiadás:

h. n., 1994

Kiadó:

Kulturtrade Kiadó

Kategóriák:

Jog

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

621 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637826483

tartalom:

"Életünknek alig van olyan területe, amelynek valamilyen módon ne lenne jogi vonatkozása. Ha közlekedünk, ha vásárolunk, vagy csupán végezzük a munkánkat, ha házasságot kötünk vagy elválunk, ha adózunk, ha vállalkozunk, ha betörik az ablaküvegünk és a biztosító megtéríti a kárt, vagy ha csak egyszerűen kifizetjük a villany- illetve a gázszámlákat, minden esetben egy-egy jogviszony alanyai is vagyunk. Ha ügyes-bajos dolgunk akad, az első kérdések ezek: vajon jól ítéljük-e meg helyzetünket; mihez van jogunk, mihez nincs; hol keressünk orvoslást gondjainkra; ki jogosult illetve ki köteles intézkedni ügyünkben; mit tehetünk, ha úgy érezzük, hogy az intézkedés sérelmes? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre ad választ ez a könyv, legyen szó a jog bármely területén jelentkező problémáról a polgári jogtól, a büntető jogón át egészen a közgazdasági jogig. Dr. Petrik Ferenc, az egykori népszerű tévéműsor, a Jogi esetek kedvelt szakértője, számos jogi ismeretterjesztő könyv szerzője, jelenleg a Legfelsőbb Bíróság Közigazgatási Kollégiumának vezetője, érdekes, közérthető stílusban és gyakorlatiasan igazít el a jogszabályok labirintusában."

leírás:

A kötése meglazult.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!