TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Hogyan használjuk a kémiai irodalmat?

: Hogyan használjuk a kémiai irodalmat?

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Könyvészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

272 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631067351

tartalom:

"A kémiai és vegyipari kutatás és fejlesztés területén dolgozó szakemberek munkájának fontos eleme a szakirodalom követése. Témaválasztásukat, munkájuk hatékonyságát erősen befolyásolja, hogy a vonatkozó irodalmi közleményeket milyen gyorsan és mennyire átfogóan tudják feltárni. A rendelkezésre álló tapasztalatok ugyanekkor azt mutatják, hogy az irodalmazási módszer alkalmas megválasztásával az irodalmazás hatékonysága nagyságrendekkel növelhető. Y. Wolman könyvében kémikus szempontjából ismerteti a napjainkban rendelkezésre álló hagyományos és új irodalmazási módszereket. (Munkája az 1980-as évek elején készült, így az - azóta rohamosan terjedő - számítógépes adatbázisokkal viszonylag kis terjedelemben foglalkozik.) A tárgyalt információforrások használatának speciális hazai vonatkozásait bemutatandó a könyvet egy fejezettel 15. fejezet) kiegészítettük. Az angol nyelvben és az irodalomkeresésben kevéssé jeles olvasó dolgát kívántuk megkönnyíteni a könyvben használt irodalmazási szakkifejezések összegyűjtésével és közelítő magyar jelentésük megadásával."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!