TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Az írezés technológiája

: Az írezés technológiája

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Ipar Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

269 p., ill.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

Az írtelenítés nehézségeinek visszahatására az írezőanyagok minőségében és az írezőfürdők összetételében rohamos fejlődés indult el. Az írező művelet és hatásának gondos elemzése vált szükségessé. Ez adott módot újabb és újabb anyagok kipróbálására és a vízzel leoldható írezőanyagok alkalmazásának előtérbe jutására. Az írezés műveleteit rövidíteni, folyamatosítani és gyorsítani kívánó textilkémikusok világszerte belekapcsolódtak a korábban a szövés előkészítő műveletei között pusztán textilmechanikai részműveletnek tűnő írezés új problémáinak megoldásába. A két szakterület együttműködéséből jelentős műszaki fejlődés és mind a szövés, mind a kikészítés számára előnyök származtak. Ramaszéder Károly könyve már ennek a kooperációnak szellemében íródott. Az írezéssel közvetlenül foglalkozók, vagy annak csak közvetett hatásaiban érdekeltek, textilmechanikai és textilkémiai szakemberek egyaránt, útmutatást kapnak a könyv egyes fejezeteiből.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!