TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Helyszíni vízvizsgálat

: Helyszíni vízvizsgálat

Kiadás:

Budapest, 1955

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kémia Vízügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

177 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A Maucha-féle félmikro helyszíni módszereket hazánkban már számosan használják. Magyar nyelven azonban még nem jelent meg olyan kézikönyv, mely e módszert közkinccsé tette volna. Zsebkönyvünkkel ezt a hiányt akarjuk pótolni és mindazok segítségére akarunk lenni, akiknek vízvizsgálatok végzésekor gyors, legtöbbször helyszíni módszerekre van szükségük. A kiadó kívánságára a zsebkönyv megírásánál elsősorban azokra voltunk tekintettel, akiknek a vegytanban nincs magasabb képzettségük. Ezért a módszerek elméleti alapjait nem ismertetjük, viszont számos olyan fogalmat magyarázunk meg, amelyre a nem vegyész képzettségű gyakorlati embereknek szükségük van a módszer gyakorlati alkalmazásakor. Nem elégedtünk meg a módszerek ismertetésével, hanem a szükséges vegyszereket, valamint a belőlük készítendő oldatokat is leírjuk és rámutatunk mindazokra a gyakorlati fogásokra, melyeket a Maucha-féle módszerek gyakorlati alkalmazása közben sajátítottunk el.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!