"Ennek a könyvnek az a célja, hogy az 1955-ig terjedő szakirodalom alapján, a legújabb ismeretek feldolgozásával, átfogó bevezetést adjon a laboratóriumi lepárláshoz. […] A könyv elsősorban a vegyipari és a kutatóintézetek fizikusaihoz, kémikusaihoz és mérnökeihez szól, akiknek feladatköréhez tartozik a laboratóriumi és félüzemi lepárlások végrehajtásához. De ez a bevezetés az egyetemek hallgatóinak, a szakiskolák tanulóinak, a vegyésztechnikusoknak és a laboránsoknak is sok olyan kérdésre ad választ, amelyek a laboratóriumi lepárlások gyakorlati kivitelére és az elválasztási folyamatok számításaira vonatkoznak."
TERMÉSZETTUDOMÁNY / Fizika kategória termékei
Erich Krell: Laboratóriumi lepárlás
Fordító:
Kiadás:
Budapest, 1966
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
509 p., mell.
Kötésmód:
nyl