TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Műszaki kémiai anyagvizsgálati módszerek

: Műszaki kémiai anyagvizsgálati módszerek

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

343 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A modern gyártástechnológiával nagy tömegben előállított anyagokkal szemben a felhasználó egyre szigorúbb követelményeket támaszt. Ezek egy része szoros összefüggésben van az anyag kémiai összetételével. A legyártott és további feldolgozásra kerülő anyagok összetételének mind részletesebb és pontosabb ismerete a feldolgozás és a használat szempontjából is nagy jelentőséggel bír. Az összetétel megállapítása azonban - különösen a szoros tűréssel előírt összetételű anyagok gyártásirányítása céljából végzett elemzéseknél - a technológiai műveletek folyamán van szükség, ezért az elemzéseket gyakran nagyon rövid, perc nagyságrendű idő alatt, vagy akár folyamatos eredményleolvasással kell elvégezni. [...] Ez a könyv azt a célt szolgálja, hogy - azoknak a részleteknek a mellőzésével, amelyeket az egyes elemzési eljárásokra vonatkozó szabványok és részletes receptek amúgy is tartalmaznak - az analitika nagyon szerteágazó tudományágának a szervetlen kémiai elemzésekre vonatkozó részéről áttekinthető tájékozódást nyújtson, beleértve a modern módszereket is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!