TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Számítástechnikai módszerek fázisegyensúlyok és kémiai egyensúlyok vizsgálatára; A formális reakciókinetika modelljei, problémái és alkalmazásai

Számítástechnikai módszerek fázisegyensúlyok és kémiai egyensúlyok vizsgálatára; A formális reakciókinetika modelljei, problémái és alkalmazásai

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Kémia Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A kémia újabb eredményei

Terjedelem:

350 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630515865

tartalom:

"Móritz Péter munkája számítástechnikai módszereket ismertet a vegyipari tervezési és modellezési feladatok megoldásához szükséges fizikai-kémiai tulajdonságok, többek között vegyületek kritikus állapothatározóinak, egy- és több komponensű rendszerek fázisegyensúlyának és néhány más tulajdonságának becslésére. Tárgyalja ezen kívül több komponensű rendszerek kémiai egyensúlyát. Foglalkozik empirikus és félempirikus összefüggések felállításának módszertanával, számítógépi eljárásokat közöl mérési adatok feldolgozására, az összefüggések konkrét alakjának meghatározására. Tóth János és Érdi Péter dolgozata egységes szemléletű tárgyalásban mutatja be a formális reakciókinetikában az utóbbi években bekövetkezett változásokat. A szerzők ismertetik a reakciókinetika determinisztikus és sztochasztikus modelljeit, fontosabb általános tulajdonságait, a modellek egymáshoz való viszonyát. Bemutatják, hogy a modellek kémiai reakciók és azokkal izomorf jelenségek tanulmányozására egyaránt alkalmasak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!