TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Vegyipari termékek

Vegyipari termékek

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Ipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

560 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631004392

tartalom:

"Preisich Miklós szerkesztésében a Vegyipari Termékek c. mű bizonyos vonatkozásban kiegészítője Preisich Miklós: Vegyészek zsebkönyv c. nagysikerű munkának. A szerzők a korszerű vegyipar 92 alapvető jelentőségű alapanyagának és termékének gyártástechnológiáját, termelési és felhasználási kérdéseit, valamint szabványos tulajdonságait tárgyalják. A műszaki részt olyan mélyreható közgazdasági elemzés egészít ki, amely kitér a költség- és áralakulásokra, piaci helyzetre, több helyen prognózisokat is ad. A műtrágyagyártás, a petrolkémia, a szintetikus szálak, a műanyagok és a szintetikus kaucsukok területéről kiválasztott gyártmányokat, illetve eljárásokat ábécé sorrendben, egységes és áttekinthető szerkezetű fejezetekben szinte lexikális tömörséggel tárgyalva hű helyzetképet ad a mű arról, ami napjainkban a kiválasztott termékeket jellemzi. Preisich Miklós szerkesztő figyelemre méltó gondossággal foglalkozott az összehasonlító önköltségszámítás azon alapvető nehézségével, amely a világon napjainkban mutatkozó inflációs tényezők hatására, mint a beruházási, mint a termelési költségek számításához és prognózisában jelentkezik. Úgy véljük, hogy sikerült e problémát időtállóan megoldania. Ez a mű hasznos segítség mindazoknak, akik a vegyipari termeléssel, tervezéssel vagy értékesítéssel kapcsolatban tevékenykednek, legyenek azok műszakiak, közgazdászok, számviteli szakemberek, kereskedők vagy jogászok."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!