MŰVÉSZET / Képzőművészet kategória termékei
Töredékek

: Töredékek

Kiadás:

Pécs, 1979

Kiadó:

Baranya megye Tanács

Kategóriák:

Képzőművészet Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

133 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630308002

tartalom:

Előszót írni a többfelé már napvilágot látott, aztán külön és könyvben megjelenő gyűjtemény, saját írásai elé akkor, ha a könyv szerzője nem író, ez lehet tájékoztató - valójában mentegetés. Az igazi könyv magasztos feladatának, értelmének, hivatásának elgondolásával az előszó aggodalommal néz könyvének saját sorsa elé, azt latolja, hogy ha valaki olvassa, beleolvas ezekbe a jegyzetekbe, valamiképpen látja-e hasznát. A kötetben megjelent írásokat alkalom alkotta, akkor és idejükben szükségesnek, megfontoltnak tűntek, számoltak azzal, hogy nem a hivatásbeliek hallják, nem gondolhattak arra, hogy valamikor könyv-ünneplőben gyülekezhetnek. Aztán jogos az aggodalom, mert a közvetlen utókor a maga aznapi és holnapi feladataival törődik, ha kell, maga akar csalódni és okulni, a tegnap éppen közelsége miatt távolabbinak hat, mint a közelítő régi...˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!