VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
A Vatikán titkai

: A Vatikán titkai

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2008

Kiadó:

Saxum Kiadó Bt.

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789632480145

tartalom:

˝A Vatikán a római katolicizmus szellemi központja több mint 1500 éve. Emellett a világ legkisebb független állama, területe alig egy négyzetkilométer. Ám ezen a kis helyen rengeteg titok, összeesküvés és intrika fér meg egymással. E könyv kitárja ennek a világnak a kapuját, leleplezve ezzel a világ egyik legerősebb szervezetét. Európa egyedülállóan független hatalmaként ábrázolja a Vatikánt, amely a következőkkel dicsekedhet: saját állampolgárokkal, zászlóval, postabélyegzővel, fizetett biztonsági szolgálattal, diplomáciai testületekkel. A Vatikán titkai bemutatja, hogy ez a kis ország hogyan bonyolítja üzleti ügyeit, és miért itt a világon a legmagasabb az egy főre eső bűnözés.... A Föld egymilliárd katolikus hívőjének szellemi központja ugyanakkor profán összeesküvés-elméletek csomópontja is. Sajtócenzúrára vonatkozó állításoktól kezdve zsarolással, pénzmosással és nyílt gyilkosságokkal is megvádolták már. E kötet ezeknek az állításoknak a valóság-tartalmait vizsgálja, és ezek tükrében vonja le következtetéseit...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!