VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Az emberré válás evangéliuma

: Az emberré válás evangéliuma

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Kereszténység Vallás vegyes Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

224 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639343250

tartalom:

˝Az ember fejlődése döntő fordulóponthoz érkezett. Az emberiség és a Föld jövőjéről van szó, ami attól függ, hogy az ember felismeri-e kiemelkedő szerepét a Föld tudatának fejlődésében, vagy sem. Az ember egyik különleges és csodálatos feladata az, hogy feloldja az ég és a föld, a szellem és az anyag ősi elválasztottságát. Ég és föld az emberré válás folyamatában akar egyesülni. Jézus, akit később Krisztusnak is neveztek, szavaival és életével már időszámításunk kezdetén megmutatta az ember eme céljához vezető útját. Jézus szavait és művét sikeresen átültették a csendes névtelenségből az emberiség tudatába, de eközben elveszett az a mélyebb üzenet, amely a jelenlegi korszakváltásról szól. Most jött el az idő, hogy felismerjük Jézus tanításának és életének minden jelentéssíkját, különösen azt, amelyik a harmadik évezredben lezajló emberré válásra vonatkozik, és a múlttól függetlenül most fontos a számunkra.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!