VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Égi háború. Isten nemes küzdelme a gonosz ellen

: Égi háború. Isten nemes küzdelme a gonosz ellen

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2004

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Kereszténység Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Új Spirit Könyvek

Terjedelem:

205 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637453997

tartalom:

˝A Biblia elárulja, hogy mikor Isten lefektette a föld alapjait, az angyalok már ott figyelték tevékenységét. Egyikük később központi szerepet játszott abban a világméretű lázadásban, amelynek célja az volt, hogy elragadja Istentől saját, pompásra megteremtett világát. Így vette kezdetét az a konfliktus, amely mára hőskölteménybe illő méreteket öltött, és amely számos kédést vet fel a ma élő hívőkben: - Miért engedte meg Isten a gonosz létezését? - Ha Jézus tényleg győzött a kereszten, miért működik továbbra is a gonoszság? - Szellemi hadviseléssel tényleg lehet-e változásokat előidézni? - Hogyan készüljünk fel a korszak lezárása? - A neves bibliatanító, Derek Prince, ebben a lenyűgözően megírt, rendkívül meggyőző tanulmányában ezekkel és ezekhez hasonló kérdésekkel foglalkozik. - Bepillantást enged az Ádám teremtése előtti eseményekbe is, és részletesen kielemzi, hogy Jézus milyen megdöbbentő győzelmet aratott a Sátán fölött. Ugyanakkor arra is felhívja a figyelmet, hogy a csatának még nincs vége! Sőt, most talán minden eddiginél fontosabb, hogy Isten népe bekapcsolódjon ebbe a küzdelmbe. Vegyük fel tehát szellemi fegyvereinket, és kövessük a Dicsőség Királyát: Ő valódi békességbe és biztonságba vezet bennünket.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!