VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Egy zarándokhely kialakulása. Hasznos-Fallóskút

Egy zarándokhely kialakulása. Hasznos-Fallóskút

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Kerekes Kegytárgy Nagykereskedés

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

255 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630378680

tartalom:

˝Emberi dolog, hogy szeretjük mindig a dolgok könnyebbik végét megfogni. Így van ez már a hasznosi jelenésekkel és a fallóskúti történésekkel kapcsolatban is. Az emberek érdeklődését felcsigázták Klára asszony látomásai, a Fallóskúton fellelt forrás, az ott tapasztalt imameghallgatások és a különböző megmagyarázhatatlan természeti jelenségek, de nagyon kevesen gondoltak arra, hogy mindez csak arra szolgál, hogy felhívja az érdeklődők figyelmét a lényegre. A lényeg pedig az, hogy Isten szereti az emberiséget és félti attól az úttól, amelyen halad. Meg akarja óvni magatartásának logikus következményétől, az isteni büntetéstől. Ezért hívja fel figyelmét a Szűzanya által a bűnbánatra, engesztelésre, imára és megtérésre; mert ennek előmozdítása a fallóskúti üzenet fő mondanivalója.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!