VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Harc a lelki szabadságért

: Harc a lelki szabadságért

Kiadás:

Budapest, 1921

Kiadó:

Korda Rt.

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

59 p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

"Ki nem ismerné az ifúság főbaját, mely, sajnos, nem más, mint életfájának nedvét elsikkasztó, sorvasztó lázas betegsége: az idejekorán keltett testi vágyaknak életerőt felemésztő tüze, a serdülő ifjúságnak tudatos és öntudatlan vergődése a nemi élet kicsapongásainak fertőjében?! E baj tovaterjedésének szeretnének gátat vetni a kormánykörök éppúgy, mint az ifjúság nevelői s a gyermekek jövője felett aggódó szülők. E bajnak óhajtja elejét venni a jelen sorok írója, am annyira felvilágosítással - hisz az ifjúság azon része, mely e betegségben szenved, s melynek elsősorban szája a szerző jelen művecskéjét, ritka kivétellel amúgy is tisztában van azzal - inkább az irgalmas szamaritánus szerepét akarja magára vállalni az eltévelyedett juhocskákkal szemben..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!