VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Isten érintése

: Isten érintése

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Hit Gyülekezete

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

0958306699

tartalom:

˝A dél-afrikai születésű Rodney M. Howard- Browne 5 éves volt, mikor újjászületett, és 8 éves korában merítkezett be Szent Lélekben. 1980-ban, 18 éves korában kezdte el a szolgálatát. Feleségével, Adonicával előbb utazó szolgálatot töltöttek be Dél- Afrikában, majd egy gyülekezet alapításába kezdtek. Később egy nagy, akkor 13 ezer fős gyülekezet vezetőségének lett tagja, és egy felekezetközi bibliaiskolában is tanított. 1987 decemberében feleségével és három gyermekével az Egyesült Államokba költözött. Rodney felekezeti határoktól függetlenül szolgál. Évi mintegy 450 összejövetelt tart, melyeket a Szent Lélek hatalmas, szokatlan manifesztációi fémjeleznek. Ő a fő egyénisége annak az ébredési hullámnak, mely a 90-es években nemcsak Amerikában, hanem az egész világon megrázta a keresztény gyülekezeteket. A nevetés, öröm és a Szent Lélek más megnyilvánulásai mellett tömeges megtérések, megfáradt hívők megújulása, jelek és csodák követik Isten Szelleme kitöltetésének ezt a Jóel által megprófétált legfrissebb hullámát. A siker abban áll, hogy megteszed, amire Isten elhívott. "A fölkenetésed Isten Királyságának a szolgálatára szól! A szolgálathoz adja meg a szükséges felszereltséget, és azért áld meg, hogy te is megáldhass másokat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!