VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Izrael és az egyház jövője. Helyreállítás és megváltás az idők végén

: Izrael és az egyház jövője. Helyreállítás és megváltás az idők végén

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Hit Gyülekezete

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

085009562x

tartalom:

"Miért áll Izrael, ez a parányi ország a világ figyelmének középpontjában?" "Hogyan fog igazságon alapuló tartós béke beköszönteni a Közel-Keleten?" "Milyen hatással van Izrael történelme és jövője korunk keresztényeire?" Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolására vállalkozik Derek Prince ebben a gondosan mélyreható, mégis közérthetően megfogalmazott tanulmányban, mely az Izrael földjével és népével kapcsolatos Istent próféciákkal foglalkozik. A precíz bibliai analízis feltárja, hogy Izrael jövőbeni sorsa, bár tisztán elkülöníthető az Egyház jövőjétől, mégis szorosan összefonódik azzal. Izrael jelenleg óriási szellemi erők összecsapásának színhelye, Isten azonban mind Izraellel, mind az Egyházzal megmásíthatatlan szövetséget kötött, ezért Izrael helyreállítása a keresztényeknek is szívügye kell, hogy legyen, hacsak a Szentírás hitelességét meg nem kérdőjelezzük. Izraelt és az Egyházat egyaránt az Isteni kiválasztás hívta létre...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!