VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Keressétek az Isten Országát! I-IV. kötet

: Keressétek az Isten Országát! I-IV. kötet

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Irotron Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

950 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630276682

tartalom:

Az Isten Országa nem földrajzi fogalom, az Istent szeretőkben áll fenn, és fejedelme Jézus. A Sátán országa nem földrajzi fogalom, a Világosságot nem szeretőkben áll fenn, és fejedelme a Sátán. Az Evilági Ország földrajzi fogalom, a földrajzi határokon belül élők alkotják, s fejedelme az uralkodó. Az Isten Országa ellenséges a Sátán Országával szemben, el akarja venni tőle a Sátán Országát alkotó embereket, a Sátánt és népét külső sötétségre kergeti. Az Isten Országa nem ellenséges az Evilági Országgal szemben. Nem védi meg magát vele szemben, és nem akarja átvenni a hatalmat. A Sátán Országa ellenséges az Isten Országával szemben, magához akar hódítani minden embert, és ebben semmiféle eszköztől sem riad vissza. Az Evilági Ország nem értette meg Jézust. A Mester a jövőre vonatkozóan sem rajzolt rózsás képet a megértésről az Isten gyermekei irányában. Ha nem azonosul vele az Isten Országa, akkor ez az Evilági Ország feltétlenül üldözi Isten népét. Ha az Atya-Fiú-viszony képe és ősmintája a férfi-nő viszonynak, akkor e férfi-nő viszony - az idő világában megvalósuló, és ennél fogva számunka megtapasztalható lenyomata az Atya-Fiú viszonynak. Ez a tény nem jelentéktelen megközelítési lehetőséget biztosít az Isten titkait az Isten egész kinyilatkoztatásában fürkésző emberi elme számára... Nagyon erős és mély a különböző kultúrák sejtése, hogy a férfi-nő kapcsolatban az ember önnön létének legmélyebb titkaihoz ér el. A szóbeli kinyilatkoztatás vezetése mellett ez a másik, énünk legmélyébe, én-te viszonyunkba írt kinyilatkoztatás egyre teljesebbé teheti bennünk azt a képet, amelyet Jézus elénk rajzolt Isten közösségi életéről. A megváltás csak annyiban lehet tapasztalhatóvá, amennyiben a Messiás nevét viselők hajlandók járni a nekik megmutatott Utat. Hajlandók tapasztalhatóvá tenni jövése végső céljának, az emberiség eggyénevelésének szeretettől energetizált és történelmileg növekvő folyamatát. Az Utat járásunk nélkül - megtapasztalhatatlan a "megváltás".

leírás:

Karton tokban. Megjelent 5000 példányban.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!