VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Ősszülők, ősbűn mai szemmel

: Ősszülők, ősbűn mai szemmel

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Márton Áron Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

44 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639011266

tartalom:

"MAI SZEMMEL mit kezdhet a marseille-i kikötőmunkás vagy a "semlegesen" (ki)oktatott budapesti fiatal a Teremtés könyve első fejezeteivel? És mit kezdhetnek az antropológus ősemberkutató tudósok Ádámmal, Évával és az ősbűnnel? Monogenizmus (egy ősszülőtől) vagy poligenizmus (több őspártól) származik-e a mai emberiség? Ez esetben hogyan öröklődhetett az ősbűn következménye? Van-e összefüggés az értelem fejlődése és a lélek között? Mind megannyi izgalmas kérdés az emberi faj eredetét kutató hívő és hitetlen mai ősember-utódok tudósai és teológusai részéről. A tudomány ezirányú ismereteit foglalja össze hitelesen és mégis közérthetően a témában és a teológiában is jártas szerző, Evva Ferenc, kinek előző Örök vagy teremtett c. műve - mely a Világegyetem kialakulását ismertette a mai tudomány felfogásában - hatalmas közönségsikert aratott, különösen a fiatal értelmiségiek körében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!