VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Új képes Biblia

Új képes Biblia

Szerkesztő:

Fordító:

Kiadás:

Buda, 1988

Kiadó:

Táltos

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

3 db.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630255480

tartalom:

"Biblia - ez a görög eredetű latin szó azt jelenti: Könyvek. Más nevei: Könyvek könyve, Szentírás, Írás, Isten Igéje, Kijelentés. [...] Ezt a becses örökséget mutatja be szemelvényesen az Új Képes Biblia. A szövegek és a képek együttese fölöslegessé tesz minden más jegyzetet, magyarázatot. A bibliai történetek nagyrészét a kisgyerekek is hallgatják a mesemondás családi szokása szerint: a felnőtt olvassa a szöveget, a gyerek az ölében ülve hallgatja, és közben nézegeti a képeket. Válogatásunk és szövegközlésünk alapja a négyszáz éves Vizsolyi Biblia, Károli Gáspárnak és munkatársainak alkotása. Ennek nyelvi és irodalmi értékeit igyekeztünk megőrizni. Olyan szöveget kellett adnunk, amely első olvasásra érthető." Részlet a bevezetőből.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!