MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Környezetkímélő növényvédelem a házikertben

Környezetkímélő növényvédelem a házikertben

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Növényvédelem Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

351 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632322126

tartalom:

"Hazánk lakosságának csaknem fele kertészkedik. Közvetlenül vagy közvetve szinte valamennyien kapcsolatba kerülünk a kiskertekben előállított termékekkel. Rendkívül lényeges tehát a termelők növényvédelmi tájékozottsága. A vegyszerek használata ugyan nem kerülhető el, de okszerű, környezetkímélő módon való alkalmazásuk nagyon fontos. A jól bevált mechanikai, agrotechnikai és biológiai védekezésmódszerek megtartásával a hasznos segítőtársak sem pusztulnak ki a kertből. A szerzők a gyümölcsösök, a szőlő, a zöldségfélék, a dísznövények védelméhez olyan szemléletes, növényfajokra bontott technológiai modelleket dolgoztak ki és közölnek, amelyeket bárki, minden előképzettség nélkül alkalmazhat. Útmutatásukkal környezetünk veszélyeztetése nélkül, a legcélravezetőbb módon védekezhetünk a károsítók ellen,a veszélyes mérgek használata pedig a minimumra csökkenthető."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!