MEZŐGAZDASÁG / Kertészet kategória termékei
Növények kiskerti szaporítása

: Növények kiskerti szaporítása

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Kertészet Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kertünk Házunk Otthonunk

Terjedelem:

142 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632301269

tartalom:

"Növények kiskerti szaporítása A kezdő kertészkedő első öröme az, amikor először sikerül hibátlanul gyümölcsöt, zöldséget, szőlőt termelnie. A második - minőségileg magasabb rendű - nagy élmény, amikor a kedvenc növényeket már szaporítani is tudja. A sikerélményen túl a növények szaporítása egyben azzal a gyakorlati haszonnal is jár, hogy a nehezen beszerezhető, ritka növényeket is meghonosíthatjuk a kiskertben, mert a házi szaporításhoz a szükséges fajt vagy fajtát baráttól, szívességből vagy cserével is beszerezhetjük. Tapasztalatok híján sok kísérlet fulladt már kudarcba: kipusztult a magvetés, felnyurgultak a palánták, nem gyökeresedtek meg a dugványok. Mindezektől a csalódásoktól kíméli meg olvasóját ez a könyv. Szerzője kipróbálta a gyakorlatban leírt módszereket, s úgy adja közre, hogy felhívja a figyelmet az esetleges buktatókra. Dísznövények, virágok, zöldségek és gyümölcsfélék szaporítása egyaránt megtalálható benne."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!