tartalom:
˝Milyen minőségű a magyar hús és tej, milyen formában fogyasztható egyáltalán? Van-e, vagy mikor lesz biohús, biotej Magyarországon? Az olvasó e kérdésekkel is találkozik a sorozatot záró kötetben. Az embergyógyászatban olyan - sokáig vitatott - természetes gyógyítási módokról, mint a homeopátia, akupunktúra, akupresszúra ugyancsak tájékozódhatunk az állatorvoslás területén.
Az élelmiszerek kímélő tárolásáról, feldolgozásáról külön fejezet szól. Az ellenőrzött és minősített bioáru e folyamatban sem szennyeződhet. Jó lenne, ha mihamarabb minél több kiváló és biominőséget adó feldolgozó, szárító, konzerváló kisüzem alakulna hazánkban. A biológiai, vagy ökológiai borok - melyeknél a szőlőtermesztéstől a borkészítésig minden fázis szigorúan szabályozott - is ismertté váltak a világban, minden bizonnyal a hasonló magyar boroknak is akadna piac.
Legyen a szelíd növényvédelem mintájára az eszköz- és géphasználat is szelíd és takarékos és végül azt is megtudhatjuk, merre billen az energiamérleg, és hogyan szerepel az összehasonlításban az újrahasznosító biogazdálkodás.˝
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető