MEZŐGAZDASÁG / Környezetvédelem kategória termékei
Talajvédelem, környezetvédelem

Talajvédelem, környezetvédelem

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Környezetvédelem Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Biológiai környezetünk védelme

Terjedelem:

243 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632302230

tartalom:

˝A mezőgazdaság anyagi, műszaki fejlesztése, a mezőgazdasági területek lényeges változását vonja, maga után. Sajátos kölcsönhatások alakulnak ki a különféle ökoszisztémák között. A kialakult környezeti változásokat aszerint ítéljük meg, hogy hasznosan vagy károsan befolyásolják-e az élővilág, az ember létfeltételeit. Ezek a kölcsönhatások a talaj esetében is nagyon lényegesek. Vizsgálatuk ezért időszerű feladat. Mindehhez segítséget kíván adni sorozatunk újabb kötete. A talajművelés módszerének és következményeinek leírásával kezdődik a mű. Természetesen a mondanivaló gerince a talaj védelmével kapcsolatos tudnivalókat tagolja. A talajok vízgazdálkodása, a víz és a talaj kapcsolata, a vízvédelem, valamint az öntözés talajvédelmi és környezetvédelmi jelentősége szintén lényeges részt foglal el benne. A befejező rész az urbanizáció, a nagyvárosok környezetét károsító anyagokról és azok élőkörnyezeti vonatkozásairól szól.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!