GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
Közgazdaságtan mérnököknek

, : Közgazdaságtan mérnököknek

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Műegyetemi Kiadó

Kategóriák:

Közgazdaság Tankönyv

Terjedelem:

387 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A közgazdaságtan feladata a gazdaság működésének tanulmányozása és megértetése, ezen belül az üzleti élet mechanizmusainak feltárása. Megállapításaira, az általa feltárt összefüggésekre és törvényszerűségekre, ún. általános gazdaságtudományok (gazdaságtörténet, a közgazdasági elméletek története, az ökonometria, a világgazdaságtan), az ágazati gazdaságtanok (a kereskedelem, az ipar, a közlekedés, a mezőgazdaság, a külkereskedelem stb. gazdaságtana), a gazdálkodó egységek tevékenységét, egyes döntési köreit tanulmányozó tudományok (vállalatgazdaságtan, marketing, pénzügyek, számvitel, adózás stb.) és a menedzsment-tudományoknak (stratégiai, emberi erőforrás, termék, projekt, minőség stb. menedzsment) egyaránt támaszkodnak. A közgazdaságtan tanulmányozása tehát sokféle célt szolgálhat, megalapozhat elméleti kutatásokat, gazdaságpolitikai, vállalati, egyéni (vállalkozói és fogyasztói) döntéseket.
Mivel tárgyköre rendkívül széleskörű, felhasználásának függvényében többféle megközelítésben tanítható és tanulható.

leírás:

Gerince megtört.

Állapot:

közepes

Ár:

2 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!