GAZDASÁG / Közgazdaság kategória termékei
Pénzügytan I-II. kötet

Pénzügytan I-II. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Tanszék Kft.

Kategóriák:

Közgazdaság Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p., 243 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630356058

tartalom:

˝A Pénzügyi Intézet Pénzügytan című könyve a szerzők elsődleges céljának megfelelően egyetemi tankönyv, azonban szerkezete és stílusa alapján szélesebb érdeklődésre számot tartó szakkönyvként is használható. Mint minden sokszerzős műnek, így a Pénzügytan című tankönyvnek is vannak erősségei is és gyengéi is. Feltétlenül pozitívum, hogy a Pénzügytan fejezeteit, a fejezeteken belüli alfejezeteket az egyes szakterületek szakértői és kutatói írták. A szerzői kollektíva tagjai azonban külön-külön szuverén kutatói és szakértői saját területüknek, ezért az egyes fejezetek, alfejezetek között formai különbségek fellelhetők. A szerkesztők megkísérelték az eltérő stílus, kifejezési forma és logikai gondolatmenet közelítését, az eredmény azonban csak közelítheti az ideális helyzetet. Az effajta fogyatékosságok a szerkesztők véleménye szerint elmaradnak az előbb említett pozitívumokhoz képest és semmiképpen sem akadályozhatják meg az olvasót sem az érdeklődő olvasgatásban, sem az elmélyült tanulásban.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!