TUDÁSFORRÁSOK / Lexikon kategória termékei
Mesterséges intelligencia A-Z

, : Mesterséges intelligencia A-Z

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Lexikon

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

254 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630567849

tartalom:

˝A könyv 13 témacsoportban 160 címszó tömör ismertetését tartalmazza a mesterséges intelligencia tárgykörében. A témacsoportok a következők: elmélet, hardver, játékok, képfeldolgozás, keresési eljárások, logika, a mesterséges intelligencia általában, neuronhálózatok, a pénzügyi támogatás intézményei, programozási módszerek, szakértői rendszerek, a számítástechnika általában és a természetes nyelvek kezelése. Ez a ˝kislexikon˝ azokhoz szól, akik ugyan nem foglalkoznak hivatásszerűen a mesterséges intelligenciával, de munkájukban lépten-nyomon beleütköznek e szakterület problémáiba, s akarva-akaratlan használják - gyakran pontatlanul - ezeket a fogalmakat, kifejezéseket. Egyszóval: a munka hasznos lehet minden számítógép-használónak, legyen bár tíz- vagy ötvénéves, ügyviteli dolgozó, orvos vagy gazdasági szakember.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!