SPORT ÉS PASSZIÓ / Ló, lótenyésztés kategória termékei
Fuss vagy fizess... (Egy sportsman naplója)

: Fuss vagy fizess... (Egy sportsman naplója)

Kiadás:

Budapest, 1942

Kiadó:

A szerző

Kategóriák:

Ló, lótenyésztés Sport Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A múlt tradícióin fejlődött a lóversenyport azzá, amit ma, sport, társadalmi és közgazdasági szempontból nálunk is reprezentál és ezért nem volna helyénvaló, ha az idők múlásával, nyomtalanul elmúlna azok emléke is, akik áldozatos tevékenységükkel a felfelé ívelés tényezői voltak.
A versenysportban nincs helye félmunkának, csak az járhat sikerrel sokszor tövises mesgyéjén, aki ért hozzá, aki tud, aki arra termett, a selejtese bánatpénzt fizet...
Ezt fejezi ki a „Fuss vagy Fizessí"
Naplómban a múlt idők sportéletét és azok szereplőit igyekszem szemléltetni, míg a közelmúltat és a jelenkort csak futólag érintem, mert ezek részletes kommentálása újabb munkám tárgyköre.
Írásomban nem fektetek súlyt a hajszálpontosságú időrendiségre és inkább ötletszerűen dolgozom fel közel öt évtizedet felölelő adataimat, emlékeimet és tapasztalataimat, anélkül, hogy a kronológiára a kelleténél több figyelmet fordítanék.
Az egyéni vonatkozásokat nem kerülhettem el - hiszen Naplómat ismertetem -, de ezeknek csak annyiban adtam helyt, amennyiben szorosan kapcsolatosak az eseményekkel."

leírás:

A könyvtest két darabban, néhány lap kijár.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!