SPORT ÉS PASSZIÓ / Ló, lótenyésztés kategória termékei
Így, ahogy vagytok!

, : Így, ahogy vagytok!

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Ló, lótenyésztés Magyar irodalom Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

351 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Nem lenne föltétlenül rosszmájúság, ha azt gyanítanánk, hogy a két kitűnő író csak azért írta meg ezt a könyvet, hogy honoráriumát ellóversenyezze. De csak addig, amíg el nem olvassuk munkájukat. Mert Csurkát és Rákosyt valóban a lovak, a lóverseny rajongó szeretete s az aggodalom késztette arra, hogy közös vállalkozásba fogjon. Aggodalom, mert a magyar lóversenysport válságjeleire figyeltek föl, s szemléletüknek, valóságlátásuknak megfelelően szatirikusan, ironikusan mondják el tapasztalataikat. Szent elhatározással csak a lóversenysportról akartak írni, riportot, élménybeszámolót, tanulmányt, szociográfiát, ehelyett azonban mindennapjaink nem egy komikus ellentmondást, fonákságát is tollhegyre tűzték. Abból az alapigazságból kiindulva, hogy még a lóversenyt is összefüggéseiben kell megítélni... A szellemes, sziporkázó, gondolatébresztő munka műfajilag is változatos. Esszé, publicisztika, riport, novella, szociográfia, lóanatómia, lóversenytörténet, és mindezt gyilkosan ironikus vagy szókimondóan kritikus vagy hűvösen tárgyilagos vagy lírai hangnemben: ez a sokszínűség ennek a könyvnek a jellemzője, a varázsa és - nem utolsósorban - értéke is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!