SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A bocs

: A bocs

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

220 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A Bocs nevet kurta lábszáraival, zömök törzsével, széles vállával, nagy kerek fejével érdemelte ki ez a fiatalember, akit egyébként Bathu Pálnak hívnak. Még évekkel ezelőtt a plébános nevezte el Bocsnak, mikor először jött meg a városból és büszke mosollyal tette elébe a bizonyítványát. A Bocsnak, illetve Bathu Pálnak regénybe illő életútja ettől az eseménytől kezdődik. A község poros, állott levegőjéből a fővárosig, itteni élete mozgalmasságai, szerelmei adják ennek a regénynek tartalmát. Szitnyai Zoltán, a vidéki középosztály lelkivilágának nagyszerű ismerője nagyon érdekes, mindvégig lebilincselő munkában állítja elénk a falusi középosztályt városba került fiának ismerkedését a nagyvárossal és a mondén élet sokféle megnyilvánulásával. A Bocs megírásában brilliáns, meseszövésében gazdag, jellemző erőben, társadalmi rajzban kiváló, ízig-vérig kitűnő regényíró munkája.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!