SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A háború művészete

: A háború művészete

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Kalandor könyvkiadó

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Hadak Útja

Terjedelem:

351 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638627123

tartalom:

˝Fonyódi Tibor új regényében, azokba a vészterhes, időkbe kalauzolja olvasóit, amikor Attila halála után nem sokkal összeomlott a hun világbirodalom, és keleten új nagyhatalom csillaga emelkedett az égre, az avaroké... Ötven évvel a sorsfordító eseményeket követően, egy hun sámán jóslatának beteljesítőjeként, titokzatos szkíta harcos érkezik a Kaukázustól északra található Kuma folyó partjára, az agresszíven terjeszkedő avar birodalom déli határvidékére. Az Íjásznak nevezett férfi feladata, hogy felkutasson, és harcossá képezzen egy serdülő legényt, név szerint Leventét, aki a jóslat szerint a hunok örökségét továbbvivő magori nép első hadvezére, és Attila kardjának méltó tulajdonosa lesz. Levente és a szkíta Fokos-mester találkoznak, és kezdetét veszi a kiképzés. Íjász és Levente kapcsolata egészen addig a pillanatig felhőtlenül alakul, amíg a leendő hadvezér bele nem szeret az avar Tsilluverbe, a déli tartományok hadurának akaratos lányába. A helyzetet tovább bonyolítja egy görög kalandornő felbukkanása, aki ugyancsak magáénak akarja tudni Attila kincseit, ráadásul az avarok a magori nép lerohanására készülnek. Véres háború közeleg...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!