SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A magyar szimfónia

: A magyar szimfónia

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Stádium Sajtóvállalat Rt.

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

210 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Részlet a regényből: A császári Bécs külvárosában, Heilingstadtban, közel a kaszárnyákhoz, az árnyékos, de kissé poros Nussdorferg Gasse utolsó házánál egy este magas, nyulánk férfi nézelődött. Április vége volt, de még éles szél viharzott az Alpok felöl. Többször megfordult maga körül, mintha keresgélt volna a pislákoló gázlámpák között. A ház utcai frontján üvegkirakat világított. Perecek, zsemlyék, különböző titokzatos formájú vajassütemények piroslottak benne. Közepén pedig, mint király az alattvalók között, hatalmas, porcukorral behintett kuglóf pompázott. A látványra előrehajolt a férfi és elmosolyodott. - Igen - gondolta. - Ez itt Kugelhup Flórián sütőháza. A fény ráhullt. Szép, sápadtbarna, sötétszemű férfi volt. Lágymosolyú és révedező. Barna, nagygalléros köpenye a bokájáig ért s széles, kockás sálját kétszer nyaka köré csavarva viselte. Magas kürtőkalapját és hosszúnyelvű esernyőjét kezében tartotta. Párszor átsímított sűrű, homlokába fésült barna haján.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!