SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
A templomrabló

: A templomrabló

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

302 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A templomrabló, egy nagy vidéki városnak életébe vezet be, az első világháború utáni hónapokban. A város gyarmati francia katonaság megszállása alatt van, az emberek érzik saját sorsuk és városuk bizonytalanságát. Ebben a súlyos gondokkal és várakozásokkal telt levegőben a fiatalságot, az iskolák diákjait is különös izgalmak fogják el. A pubertáson alig keresztülment fiatal gyerekek nyugtalanul keresik életük útjait, eltévelyednek, képtelen csínyekre vetemednek, öntudatosan küszködnek saját ki szerelmi, vallási és családi problémáikkal. Különös alakok tűnnek elő ebben a levegőben, minden szereplő valahogy ki van fordulva a maga helyéből, ösztönös tapogatódzással keresi a maga útját, mindenféle idegen hatások szuggesztiója alá kerül. Ezekből a motívumokból sajátságos, sűrű, nagyon érzékelhető légkör árasztja el Sőtér regényét. Az olvasó egy eredeti szemléletű, mély íróval ismerkedik meg a könyvben. Figyelni kell ennek a regénynek kitűnő tulajdonságaira és meg kel jegyezni írója nevét, amely bizonyára rövidesen a magyar irodalom legjobb és legnépszerűbb neveinek sorába fog kerülni.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!