SZÉPIRODALOM / Magyar irodalom kategória termékei
Andrássy út 60.

: Andrássy út 60.

Kiadás:

h. n., 1988

Kiadó:

Radnóti Miklós Színpad

Kategóriák:

Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

104 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630189658

tartalom:

"Az Andrássy út 60. legközelebbi múltunk történelmének egyelőre feltáratlan, vagy legalábbis nem kellően feltárt fehér foltjaiból veszi tárgyát. Még mindig csak felületesen, csak külsőségeiben dolgoztuk fel ezeket az ún. 50-es éveket. Egyfajta szégyenkezés, rossz értelemben vett szemérem, sőt lelkifurdalás az, ami arra késztet bennünket, hogy lesütött szemmel hallgassunk azokról az időkről. Igaz, van is miről hallgatni, van mit eltitkolni önmagunk elől is. Márpedig - azt hiszem - az egyetlen garancia arra, hogy ilyesmi soha többé ne ismétlődhessék meg, éppenséggel az, ha szembenézünk önnön múltunkkal, ha beismerjük hibáinkat, vétkeinket, bűneinket. Mert akik akkor, 1948 és 1956 között itt éltünk ebben az országban, felelősséggel tartozunk azokért az időkért. Ilyen önmagunkkal való szembenézésnek szánja a szerző ezt a könyvet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!